joi, septembrie 21, 2023

”Primul 10 din istoria gimnasticii româneşti la subsol” De duh, de pe bloguri și Facebook

Reacțiile au curs în valuri pe rețelele de socializare, viralele au proliferat, iar comentatorii profesioniști au atacat subiectul condamnării lui Dan Voiculescu la 10 ani de pușcărie, plus consecințele mediatice de pe Antene. Mai mult de jumătate din comentarii necesită ”bip”, semn al radicalizării și al lipsei de civilitate din mediul virtual. Mucaliții au pus sare și piper pe Facebook, iar umorul cetățenesc a triumfat. Citiți mai jos o antologie la cald.

Pentru prima dată în istorie, protestatarii au avut mai multe bastoane decât jandarmii.

Marșul a avut și efecte bune. Au fost identificați de rude zeci de bunici senili dispăruți de acasă.

Antena 3 și-a dorit un marș. Justiția s-a conformat: ”Marș la Rahova, Varane!”

Protestatarii au ieșit crezând că vor primi zahăr și orez. Au plecat dezamăgiți că n-au avut unde să pună vreo stampilă. S-au auzit strigăte precum “să ni se dea drepturile”, “să ne mărească pensiile” și “salvati roșia montana”.

Doamna Izaura, îngrijorată de condamnarea lui Voiculescu, transmițând un mesaj de susținere mogulului Trustului Intact:”FRI FELICS MÎNCAȚAȘ!

Cel mai scârbă îmi e de sclavii care-l numesc pe varan ”Dom’ profesor”. Acuma are în sfârșit ore la ”facultate”, la Rahova.

Și la Rahova se strigă „Antena 3 e aici”!

Surse: Mihai Gâdea i-ar fi rugat pe cei de la Vatican să-i dea un sediu pentru Antena 3 și că ar face orice pentru asta, dar burlacii ăia au zis că nu-i loc de puciști sectanți pe-acolo. Mai mult, i-au spus că au hârtie igienică-n stoc pentru câțiva ani de-acum încolo.

Elvis Săftoiu la B1:”Dan Voiculescu e un cumulard toxic…”. Câtă verticalitate!

Băsescu a spus că-i va dezbrăca pe unii în public. De Felix nu mai trebuie să se ocupe. De el a avut grijă justiția să-l dezbrace. L-a lăsat în fundul gol.

Voiculescu încarcerat vineri, 8 august 2014: Ăsta da Black Friday!

Cel mai bine a sintetizat chiar reportera Latrinei 3 marșul de duminică: „Sunt oameni de toate culorile, România reală”.

Lumea s-a adunat să vadă șpagatul lu` Badea, buzele lu` Gâdea, chelia lu` Ursu și testiculele Danei Grecu. Dar, pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul lu` Iliescu, a plecat acasă.

Bre, dar chiar toată floarea cea vestită a generaţiei de aur a teatrului comunist s-a molipsit de antenism cronic? A mai rămas vreunul neatins de această ebolă?

Trăindu-și viața pe cai și sume mari, Dan Voiculescu are acum o supărare legitimă: a ajuns doar ”la mititica”…

Băse și Varan, când vă văd pe amândoi jucând table la Jilava și pe micul Titulescu arbitru?

Felix motanul-miorlanul condamnat de Ziua Internațională a Pisicilor!

Am avut o revelație! Melodia oficială a Antenei 3 este de acum Eu VaraNu Dorm. Mulțumim Connectere, oriunde ești!

Câți au participat la mitingul Antenelor? Ca să fim sinceri cred că sunt undeva la 600 de milioane, dacă punem la socoteală Austria (țară antibăsistă), Gabon (țara de origine a pastorului Gâdea) și o parte din populația Chinei (fani ai Antenei 3).

Niciun șomer care își trăiește viața de pe canapea prin intermediul Antenei 3 nu a observat de fapt că Mihai Gâdea a fost adus și luat de la miting de un șofer într-o limuzină mai scumpă decât multe garsoniere în care locuiesc telespectatorii săi militanți (Zoso)

După condamnarea lui Năstase, sussemnatul credeam şi speram că nu vor mai băga cotoşmanii laba până la umăr, se vor opri la cot. M-am înşelat…(CTP)

Cum se va face naționalizarea Gâdelui, Grecului, Badelui, Ursului sau Ciuvicului

Cum cred că ați aflat deja din presa cezurată dooșpatru din dooșpatru, odiosul regim stalinisto-băsist a făcut, cum s-ar zice, naționalizarea Grupului Intact… Doar atât să știi, nea Găurele: din ce se strânge, se adună pensii de risc la securiști, la militari, milițieni și turnătorii de bloc. Sau se face un institut de cercetare, să aibă și copiii la fetele astea ale lui Voiculescu ce să privatizeze când or fi mari.(Marcel Tolcea)

Primul 10 din istoria gimnasticii româneşti la subsol

Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare cu executare şi executarea averilor arată că Revoluţia din 1989 începe să dea primele roade. O să vă întrebaţi ce are condamnarea de astăzi cu 1989. În opinia mea, acum 25 de ani, în decembrie, România a fost privatizată de Partidul Comunist Român şi de Securitate. Probabil că lista milionarilor se va mai degresa în lunile ce vin. (Marcel Tolcea)

Ca ziarist încep, iată, să am probleme legate de un caz. E un caz care supune interogației condeiul meu. Voiculescu NU poate fi acuzat că a beneficiat de o privatizare sub preț într-o țară în care privatizările, în imensa majoritate, au dus la secătuirea României. (Lucian Avramescu)

Mineriada din iunie 1990 a avut un lider cu manifestări de starletă: Miron Cozma. Mineriada din august 2014 are și ea un lider. O starletă: Mihai Gâdea (Ion Cristoiu)

Distribuie acest articol

16 COMENTARII

   • Am un astfel de personaj în preajmă, are 30 de ani, a revenit de 3 zile din România și n-are stare, că el trebuia acum să se plimbe în jurul Cotroceniului. Are peste 3 ani de când e în UK și tot la Antena 3 se uită, chiar n-a înțeles nimic din ce fac ăștia pe-aici în mod diferit.

 1. „Regret” ca nu pot alatura turmei de injuratori anti-A3, deoarece:

  – cred in libertatea de exprimare a tuturor segmentelor presei angajate din republica cu romani, atat pro-basescu, cat si anti-basescu.
  – sunt de acord cu dl. Avramescu (singurul lucid din cei citati), ca „Voiculescu NU poate fi acuzat că a beneficiat de o privatizare sub preț într-o țară în care privatizările, în imensa majoritate, au dus la secătuirea României”, adica au fost facute in conditii similare cu cea a ICA.
  – sunt de accord ca trebuie reevaluate ABSOLUT TOATE PRIVATIZARILE efectuate intre 1 ian 1990 si prezent, in conditii identice, sub raport principial, metodologic, legal si financiar-contabil, cu cele de care a beneficiat Voiculescu;
  – sunt de acord ca ABSOLUT TOTI cei gasiti responsabili, fara exceptie, sa fie judecati si condamnati CU ACEEASI MASURA ca a celei aplicate lui Voiculescu, independent de criterii politice, farmec personal sau altele, de orice tip ar fi. Evaluarea trebuie aplicata si procurorilor, judecatorilor etc., care eventual au favorizat amanarea/incetarea dosarelor
  – NU SUNT DE ACORD cu asteptatele decizii de executare a pedepselor acestora de mai sus in penitenciare, pentru ca zecile de mii de condamnati rezultanti ar sta bine-mersi pe bani publici in recluziune. SUNT DE ACORD cu executarea pedepselor in regim de semidetentie, cu efectuarea unor lucrari de interes public si social: canalul Bucuresti-Dunare, sapaturi de infrastructura pentru autostrazi, curatenia si ecologizarea oraselor, asistenta acordata varstnicilor avansati si celor cu handicap etc. EVIDENT CU CONFISCAREA INTEGRALA A AVERILOR, PENTRU RECUPERAREAPREJUDICIILOR, LA VALOAREA ADUSA LA ZI, inclusiv consecintele colaterale !!!!!

  • N-o sa vedeti asa ceva… Asistam la o lupta intre bande, in care temporar, unul dintre nasi l-a invins pe celalalt… partea buna e ca astfel s-a creat precedentul… urmeaza celalalt nas :)

   • Ca sa cada Nasul care speri tu, trebuie sa cada Nicu Vacaroiu, zis si Machiaveloiu. Il Capo dei tutti Capi in afacerea de la care crezi tu ca i se va trage Tiranului. Iar asta, n-o va ingadui Ilici, n-o va ingadui Partidul, n-o va ingadui Prim-mitomanul.

    N-am chef sa caut, dar ti-as recomanda un articol al marelui „iubitor” de Tiran, Sorin Rosca Stanescu. Se numeste „Basescu, cu si fara flota”. E articolul de maestru al unui fost lucrator al securitatii, al unuia care cunoaste cum functioneaza sistemul si dezvaluie mecanismul sau. Vei fi uimit!

  • dumneata itzi dai seama ce ceri !?
   ce vrei dumneata se cheama subminarea ieconomiei natzionale !
   ai putea fi tras la raspundere ptr tradare !

  • Voiculescu nu a fost condamnat pentru privatizarea frauduloasa. El a fost condamnat pentru spalare de bani. Multora le scapa amanuntul asta si o dau inainte cu privatizarea ca toate celelalte privatizari.

   Dar subscriu ca toate privatizarile trebuie cercetate, nu e normal sa vinzi fabrici sub valoarea activelor lor decat in conditii speciale (la Dacia probabil ca s-ar fi putut).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Prin adaugarea unui comentariu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului Contributors.ro

Autor

Brindusa Armanca
Jurnalistă, profesor universitar, a făcut parte din redacţiile prestigioase de la Radio Europa liberă, Expres sau Ziua şi a condus mai mulţi ani studioul regional de la Timişoara al TVR. Membră a Uniunii Scriitorilor din România, este autoarea mai multor volume de jurnalism ca „Televiziunea regională în România” (2002), ”Media culpa” (2006), ”Învaţă să învingi” (2006) şi „Istoria recentă în mass-media. Frontieriştii” (2009), tradusă şi în maghiară în 2011, cărţi de comunicare cum este „Ghid de comunicare pentru jurnalişti şi purtători de cuvânt” (2002), sau de istorie literară ca „Mesajul lui Crypto. Comunicare, cod, metaforă magică în poezia românească modernă” (2005). Filmele de televiziune i-au fost premiate la festivaluri naţionale şi în competiţii internaţionale, iar activitatea sa a fost recompensată cu Distincţia Culturală a Academiei Române.

Carti noi

Revoluția Greacă de la 1821 pe teritoriul Moldovei și Țării Românești

 

Carti noi

„Jurnalul de doliu scris de Ioan Stanomir impresionează prin intensitatea pe care o imprimă literei, o intensitate care consumă și îl consumă, într-un intangibil orizont al unei nostalgii dizolvante. Biografia mamei, autobiografia autorului, atât de strâns legate, alcătuiesc textul unei declarații de dragoste d’outre-tombe, punctând, în marginea unor momente care au devenit inefabile, notele simfoniei unei iremediabile tristeți… vezi amanunte despre carte
 „Serhii Plokhy este unul dintre cei mai însemnați experți contemporani în istoria Rusiei și a Războiului Rece.” – Anne Applebaum
În toamna anului 1961, asasinul KGB-ist Bogdan Stașinski dezerta în Germania de Vest. După ce a dezvăluit agenților CIA secretele pe care le deținea, Stașinski a fost judecat în ceea ce avea să fie cel mai mediatizat caz de asasinat din întregul Război Rece. Publicitatea iscată în jurul cazului Stașinski a determinat KGB-ul să își schimbe modul de operare în străinătate și a contribuit la sfârșitul carierei lui Aleksandr Șelepin, unul dintre cei mai ambițioși și periculoși conducători sovietici. Mai multe…
„Chiar dacă războiul va mai dura, soarta lui este decisă. E greu de imaginat vreun scenariu plauzibil în care Rusia iese învingătoare. Sunt tot mai multe semne că sfârşitul regimului Putin se apropie. Am putea asista însă la un proces îndelungat, cu convulsii majore, care să modifice radical evoluţiile istorice în spaţiul eurasiatic. În centrul acestor evoluţii, rămâne Rusia, o ţară uriaşă, cu un regim hibrid, între autoritarism electoral şi dictatură autentică. În ultimele luni, în Rusia a avut loc o pierdere uriaşă de capital uman. 
Cumpara cartea

 

 

Esential HotNews

Top articole

contributors.ro

Contributors.ro este intr-o permanenta cautare de autori care pot da valoare adaugata dezbaterii publice. Semnaturile noi sunt binevenite cata vreme respecta regulile de baza ale site-ului. Incurajam dezbaterea relaxata, bazata pe forta argumentelor.
Contact: editor[at]contributors.ro